Új kutatási eredmények és azok gyors ipari felhasználásának lehetőségei a húsiparban
Elmentve itt :
Szerző: | Berszán Gábor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1981
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
9 |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21012 |
Hasonló tételek
-
A gépesitett ínkiválasztás lehetőségei a húsiparban
Szerző: Bartos László
Megjelent: (1981) -
Egyedülálló kutatási eredmények
Megjelent: (2025) -
Változások éve a húsiparban
Szerző: Gazdagh István
Megjelent: (1987) -
A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban
Szerző: Szőke Laura
Megjelent: (2021) -
Élelmiszerpari kutatási eredmények Váncsa Jenő látogatása Szegeden /
Szerző: Árva Éva
Megjelent: (1984)