Change of pigment content, protein content and that of the ribonuclease enzyme activity in intact plants and isolated barley leaves
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváth Mária Lontai Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1968
|
Sorozat: | Acta biologica
14 No. 1-4 |
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21697 |
Hasonló tételek
-
Change in the peroxidase enzyme activity in the leaves of wheat and barley seedlings
Szerző: Rojik Imre, et al.
Megjelent: (1971) -
Change in pigment content of autumn wheat 1201 from Bánkút
Szerző: Garai B. Anna, et al.
Megjelent: (1971) -
Investigation of physiological changes in roots and shoots as a result of a herbicide treatment II. Development of the pigment content of shoots
Szerző: Horváth Mária, et al.
Megjelent: (1970) -
Microwave And Ultrasound-Assisted Extraction Of Monomeric Anthocyanin Pigment Content From Plant Residuals
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2023) -
Microwave and ultrasound-assisted extraction of monomeric anthocyanin pigment content from plant residuals
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2023)