Examination of foie gras consumption habits
The goose liver is a special product produced by the force-fattened geese. The manufacturing process has thousands of years of history, which has grown to be a key sector for Hungary. First, we intended to get to know the producers side on force-feeding of geese in the past and present during our re...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Czibolya A. Lendvai E. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
9 No. 1 |
Kulcsszavak: | Állattartás - felmérés - liba, Libamáj - fogyasztói igények |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41901 |
Hasonló tételek
-
Animal welfare aspects of force-feeding and foie gras production in waterfowls review /
Szerző: Áprily Szilvia
Megjelent: (2007) -
Motivations, attitudes, consumer habits on the production and consumption of wine in Soltvadkert
Szerző: Lendvai E., et al.
Megjelent: (2014) -
Lavatories' Influence on Consumption Habits
Szerző: Lebuzova Khalima
Megjelent: (2023) -
Mardi gras Paris, 1922. március 1. /
Szerző: Mihelics Vid
Megjelent: (1922) -
Examination of fish consumption habits among students of a secondary school in Szeged and of a university faculty
Szerző: Ács Eszter
Megjelent: (2018)