Preliminary study of optimal extraction of biologically active compounds from sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) pomace
The processing of fruits results in high amounts of waste materials such as peels and seeds which is a critical subject in every industry. The aim of this study is to explore the best combination of drying and extraction method, to achieve the highest antioxidant content in sea buckthorn pomace (SBP...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Furulyás Diána Chagnaadorj Rentsendavaa Kis Fanni Biró Katalin Stéger-Máté Mónika Stefanovits-Bányai Éva |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
23 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56236 |
Hasonló tételek
-
Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.
Szerző: Kiss Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Antioxidant capacity and antibacterial activity of sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.)
Szerző: Angyal Viola Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2018) -
Bioactivity-guided isolation of anti-inflammatory constituents from the fruits of buckthorn (Hippophae rhamnoides)
Szerző: Hohmann Judit, et al.
Megjelent: (2013)