Differences determination between seed characteristics of new sunflower hybrid using hierarchical cluster analysis
Elmentve itt :
Szerzők: |
Romanić Ranko Lužaić Tanja Grahovac Nada Cvejić Sandra Jocić Siniša Hladni Nada Pezo Lato |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75260 |
Hasonló tételek
-
Influence of sunflower seed characteristics on pressing parameters using a global sensitivity analysis
Szerző: Lužaić Tanja, et al.
Megjelent: (2022) -
Sunflower seed cake as a potential bioresource for isolation of flavonoids
Szerző: Stojanović Zorica, et al.
Megjelent: (2018) -
Determination of polyphenolic content in by-product from sunflower seed industry
Szerző: Stojanović Zorica, et al.
Megjelent: (2019) -
The influence of the process parameters of the biopolymer pouches synthesis on the quality of packaged edible oil [abstract] /
Szerző: Popović Senka, et al.
Megjelent: (2024) -
NS seed varieties and hybrids production
Szerző: Popović Vera
Megjelent: (2009)