Osmotic dehydration of wild garlic in sucrose-salt solution
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nićetin Milica Lončar Biljana Filipović Vladimir Cvetković Biljana Filipović Jelena Knežević Violeta Šuput Danijela |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Medvehagyma - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75265 |
Hasonló tételek
-
Mass transfer rate and osmotic treatment efficiency of peaches
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2022) -
Osmotic treatment of orange and pink sweet potato-mass transfer rate and efficiency
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2024) -
Osmotic treatment of orange and pink sweet potato mass transfer rate and efficiency [abstract] /
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2024) -
Re-use of osmotic solution
Szerző: Knežević Violeta, et al.
Megjelent: (2014) -
Possibilities to control solid uptake during osmotic dehydration of carrot slices in salt solutions
Szerző: Jokić Aleksandar, et al.
Megjelent: (2018)