Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources
Summary Our research goal was to increase the n-3 fatty acid content of three meat products (letscho sausage, Kaiserroulade, duck liver pâté), so that the added value can be declared on the product labels. Increasing the amount of n-3 fatty acids was performed by the addition of flax seed sprout oil...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tanai Attila Lelovics Zsuzsanna Kovács Anett Hingyi Hajnalka Csavajda Éva Kovács Péter Kovács Nándor Kanyóné Princes Gyöngyi Grosz György Tóth Tamás |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Omega-3 olaj, Zsírsavak |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79076 |
Hasonló tételek
-
Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata
Szerző: Tanai Attila, et al.
Megjelent: (2016) -
Omega-3 Fatty Acid Consumption Alters Uterine Contraction A Comparative Study on Different Breeds of Rats /
Szerző: Szűcs Kálmán Ferenc, et al.
Megjelent: (2025) -
Nutraceutical with Resveratrol and Omega-3 Fatty Acids Induces Autophagy in ARPE-19 Cells
Szerző: Koskela Ali, et al.
Megjelent: (2016) -
Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással = Dairy product development by the modification of fatty acid composition
Szerző: Kárnyáczki Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2014) -
Effect of immunonutrition with omega-3 fatty acids on oxidative stress response in polytraumatized patients pilot-study /
Szerző: Rézmán Barbara
Megjelent: (2009)