Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources

Summary Our research goal was to increase the n-3 fatty acid content of three meat products (letscho sausage, Kaiserroulade, duck liver pâté), so that the added value can be declared on the product labels. Increasing the amount of n-3 fatty acids was performed by the addition of flax seed sprout oil...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tanai Attila
Lelovics Zsuzsanna
Kovács Anett
Hingyi Hajnalka
Csavajda Éva
Kovács Péter
Kovács Nándor
Kanyóné Princes Gyöngyi
Grosz György
Tóth Tamás
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Omega-3 olaj, Zsírsavak
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79076

Hasonló tételek