Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity
In our research, the aim was to examine consumer attitudes related to health foods, and these were analyzed in terms of physical activity and diet. Our studies were carried out in three stages. First, a netnographic analysis (a study of social interactions in the contemporary digital communication e...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nábrádi Zsófia Szakály Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2021
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
67 No. 3 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Táplálkozástudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2021/3-1-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79430 |
Hasonló tételek
-
Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2018) -
Teaching chemistry, biology and physics with the help of food analytical experiments
Szerző: Bozi János, et al.
Megjelent: (2016) -
Significance of water activity in food microbiology
Szerző: Bartl Vladimír
Megjelent: (1981) -
Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában
Szerző: Nábrádi Zsófia, et al.
Megjelent: (2021)