Vizsgálati módszerek gabonafélék csírázottságának meghatározására
A gabona minõség szerinti átvétele szempontjából alapvetõ jelentõségû, hogy olyan gyors, megbízható, egyszerûen kivitelezhetõ módszerek terjedjenek el, amelyekkel lehetõség szerint az aratáskor, gyorsan, a helyszínen megbízható adatokhoz juthatunk a csírázottságról. Az általánosan használt Hagberg-f...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Salgó András Lásztity Radomir Varga János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1998
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
44 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79964 |
Hasonló tételek
-
Gabonafélék szeléntartalmának meghatározása
Szerző: H. Végh Emőke
Megjelent: (1988) -
Szeszesital vizsgálati módszerek
Szerző: Kottász József, et al.
Megjelent: (1959) -
Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei
Szerző: Léder Ferencné
Megjelent: (2003) -
Húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására alkalmas módszerek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Hidroxiprolin meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Bálint Mihály
Megjelent: (1977)