Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sebők András
Testületi szerző: Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban (1990) (Győr)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1991
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 37 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - konferencia - beszámoló, Élelmiszeripari technológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80378
LEADER 01094nab a2200229 i 4500
001 acta80378
005 20230826103701.0
008 230802s1991 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sebők András 
245 1 0 |a Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sebők András 
260 |c 1991 
300 |a 36-42 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 37 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszertudomány - konferencia - beszámoló, Élelmiszeripari technológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló 
710 |a Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban (1990) (Győr) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80378/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_36-42.pdf  |z Dokumentum-elérés