Élelmiszerek reológiai sajátságai és mérésük alapelvei
A survey is given of the general theoretical problems related to the rheology of foods. Possibilities of the systematization of the raw materials of the food industry and of foods the aspect of their rheological properties are discussed. The most important instrumental methods of investigation and t...
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80625 |
Hasonló tételek
-
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata II. konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1964) -
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1963) -
Folyékony és félfolyékony (viszkózus-plasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1969) -
Fehérjealapú habképzőanyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata I.
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Szilárd és kvázi szilárd (plasztikus-elasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata
Szerző: Szalay Lajos, et al.
Megjelent: (1969)