A forraltbor minőségének ellenőrzése
Elmentve itt :
Szerző: | Sarudi Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszervizsgálat - minőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81237 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek minőségének ellenőrzése Jugoszláviában
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1967) -
Élelmiszerek minőségének ellenőrzése az NDK-ban
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszerek minőségének ellenőrzése a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1962) -
A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése
Szerző: Szabó Kálmán
Megjelent: (1964) -
Presszó-kávéitalok tartalmasságának ellenőrzése a fajlagos vezetőképesség mérése alapján
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1968)