Mahfooz Goma, Gyönös Károly, & Bíró Géza. (1970). A fagyasztva tárolt hús felengedés utáni lévesztesége, főzés utáni tulajdonságai és a szöveti szerkezete közötti összefüggések. Budapest.
Chicago Style (17th ed.) CitationMahfooz Goma, Gyönös Károly, and Bíró Géza. A Fagyasztva Tárolt Hús Felengedés Utáni Lévesztesége, Főzés Utáni Tulajdonságai és a Szöveti Szerkezete Közötti összefüggések. Lapkiadó Vállalat: Budapest, 1970.
MLA idézésMahfooz Goma, et al. A Fagyasztva Tárolt Hús Felengedés Utáni Lévesztesége, Főzés Utáni Tulajdonságai és a Szöveti Szerkezete Közötti összefüggések. Budapest, 1970.
Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..