Hangyasav és ecetsav meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcshúsokban

Szerzők konzervált gyümölcslevekben és pulpokban a hangyasav és ecetsav egymás melletti m eghatározásánál a kalcium karbonátos desztillációt elhagyják és csak az MNOSZ 3620 szabványban előírt vízgőzdesztillációt végzik el. A d esztillátu m 200 — 200 ml-es részleteiből határozzák meg a két illósavat...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Heltai László
Orentsák Aladárné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1956
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 2 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81700

Hasonló tételek