Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lőrincz Ádám Szabó P. Balázs Szepesi-Bencsik Dóra Szőke-Trenyik Eszter Varga Krisztina |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83865 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2013) -
Élelmiszerbiztonsági szemelvények
Megjelent: (2012) -
Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások [absztrakt] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2023)