Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szepesi-Bencsik Dóra
Lőrincz Ádám
Szőke-Trenyik Eszter
Szabó P. Balázs
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - fehérjék - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83901
LEADER 01164naa a2200253 i 4500
001 acta83901
005 20240417111726.0
008 240417s2023 hu o 100 hun d
020 |a 978-963-306-928-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra 
245 1 0 |a Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [absztrakt] /  |c  Szepesi-Bencsik Dóra 
260 |a SZTE Mérnöki Kar  |b Szeged  |c 2023 
300 |a 102 
490 0 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - fehérjék - előadáskivonat 
700 0 1 |a Lőrincz Ádám  |e aut 
700 0 2 |a Szőke-Trenyik Eszter  |e aut 
700 0 2 |a Szabó P. Balázs  |e aut 
711 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században  |c Szeged  |d 2023. március 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/83901/1/mtg_kihivasok_konf_2023_102.pdf  |z Dokumentum-elérés