Numerical simulation of yogurt viscosity during fermentation [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Le Ba Thong
Kaszab Tímea
Baranyai László
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - tejtermék - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85040
LEADER 01183naa a2200265 i 4500
001 acta85040
005 20240614085724.0
008 240614s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-306-986-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Le Ba Thong 
245 1 0 |a Numerical simulation of yogurt viscosity during fermentation   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Le Ba Thong 
260 |a Faculty of Engineering University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 51 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - tejtermék - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Kaszab Tímea  |e aut 
700 0 1 |a Baranyai László  |e aut 
711 |a International conference on science, technology, engineering and economy  |c Szeged  |d 2024. május 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85040/1/2024_icostee_051.pdf  |z Dokumentum-elérés