Oleogel containing beeswax and monoglycerides as a potential substitute for confectionery palm fats [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Homolya Szabolcs Vozáry Eszter Badak Kerti Katalin Mardani Mohsen Kaszab Tímea Lambert Meretei Anikó |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Édesipar - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85051 |
Hasonló tételek
-
Performance of Cellulose and Gum-based Oleogelators to Form Oleogels in Different Oil Systems
Szerző: Trirahayu Dhyna Analyes, et al.
Megjelent: (2024) -
Derivatographic detection of pig's fat in other animal fats
Szerző: Khattab F. I., et al.
Megjelent: (1976) -
Gabriele Palm Friedrich Fröbel : der Mensch, Denker und Erzieher /
Szerző: Kemény Ferenc, et al.
Megjelent: (1943) -
Development of high protein containing filling [abstract] /
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2019) -
Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic
Szerző: Nikolić Ivana, et al.
Megjelent: (2021)