Az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ Tevékenységének bemutatása 2014-től - 2024-ig - Szenes Márta (Életvezetési tanácsadás legfelsőbb fokon : 30 éves az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, 2024)
Jelen tanulmányban számot szeretnénk adni az utóbbi 10 év legjelentősebb eredményeiről, fejlesztéseinkről illetve meg szeretnénk mutatni, hogy miként sikerült reagálnunk a szűkebb és tágabb környezetünkben zajló mikro és makro változásokra.