Cukorkafélék készítése liofilizált gyümölcsökkel
Elmentve itt :
Szerző: | Gulyás Enikő Judit |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108579 |
Hasonló tételek
-
Rizssütemények készítése és háziasítása hazai barackkal
Szerző: Varga Enikő
Megjelent: (2020) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Eperbor készítése kisüzemi körülmények között
Szerző: Vári Renáta
Megjelent: (2023) -
Növényi sajtanalógok készítése és vizsgálata
Szerző: Szűcs Krisztián
Megjelent: (2023) -
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023)