Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Knap-Bela Lili |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127448 |
Hasonló tételek
-
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése
Szerző: Horkics Matilda Ágnes
Megjelent: (2021) -
A kávé néhány jellemzőjének változása a pörkölés hatására
Szerző: Horváth Luca Kamilla
Megjelent: (2021) -
Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Anikó
Megjelent: (2021) -
Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szabó Nelli
Megjelent: (2022)