Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Anikó |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127609 |
Hasonló tételek
-
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021) -
Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Illyés Nikolett Szilvia
Megjelent: (2021) -
A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Istella Orsolya
Megjelent: (2021) -
Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése
Szerző: Horkics Matilda Ágnes
Megjelent: (2021) -
Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt
Szerző: Daróczi Dénes
Megjelent: (2021)