Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Viktor Norbert |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127611 |
Hasonló tételek
-
Kézműves meggytartalmú sörök gyártása
Szerző: Bagi Brigitta
Megjelent: (2023) -
Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása
Szerző: Bakota Zalán
Megjelent: (2023) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021) -
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021)