Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Maczelka Csenge |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135416 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Ujlaky Balázs
Megjelent: (2022) -
Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására
Szerző: Madácsi Csenge Anna
Megjelent: (2021) -
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése
Szerző: Szatmári Patrik
Megjelent: (2022) -
Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére
Szerző: Tamás Hunor Csaba
Megjelent: (2021)