A HACCP redszer a kórházi élelmezésben
Elmentve itt :
Szerző: | Pálföldi Regina |
---|---|
További közreműködők: | Kovács Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2003
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/31381 |
Hasonló tételek
-
Minőségbiztosítás és minőségellenőrzés a kórházi élelmezésben és a diétás ellátásban
Szerző: Harmatné Varga Judit
Megjelent: (1996) -
HACCP a Hédi sörözőben
Szerző: Kis Erzsébet
Megjelent: (2010) -
A gombák gyakorlati jelentősége az élelmezésben és a mezőgazdaságban
Szerző: Bodó Péter
Megjelent: (1978) -
HACCP és ISO minőségmenedzsment integrált dokumentációs és folyamatmodellje
Szerző: Csala Károly
Megjelent: (2005) -
HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban
Szerző: Gubina Tamás
Megjelent: (2021)