A húspép előállítása és felhasználása a Kardoskúti Agrárszövetkezet sertéstelepén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lipcsei Attila
További közreműködők: Oláh Mihály (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1995
Kulcsszavak:Takarmányozás
Húspép
Sertéstenyésztés
Kardoskút
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99948
LEADER 00806nta a2200241 i 4500
001 dipl99948
005 20211217131726.0
008 211201s1995 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lipcsei Attila 
245 1 2 |a A húspép előállítása és felhasználása a Kardoskúti Agrárszövetkezet sertéstelepén  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Attila Lipcsei 
260 |c 1995 
300 |a 35 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
695 |a Takarmányozás 
695 |a Húspép 
695 |a Sertéstenyésztés 
695 |a Kardoskút 
700 1 |a Oláh Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99948/1/1995_lipcsei_attila.pdf  |z Dokumentum-elérés