Tanulási útmutató felkészülés az elméleti vizsgára Bevezetés a sebészeti műtéttanba c. tárgyból - Szabó Andrea (2020)
Tartalom: Tantárgy célja A tantárgy elvárt kimeneti követelményei (Kompetenciamérő lap) Számonkérés módja A képzés sikeres elvégzésének feltételei A tanulási eredmények értékelése A kollokviumjegy számítása A tanulási eredmények elérését támogató módszerek: ad 1. Előadások ad 2. Konzultáció az előadókkal ad 3. Kötelező irodalom ad 4. Az alábbi című videók a Coospace-en (wmw) Témakörök (az elsajátítandó tanagyag sorrendje a források megjelölésével) Források és önellenőrző kérdések (témakörönként)