Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bara Tamásné Herczegh Ottilia
Csanádi József
Török Gabriella
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2009
Sorozat:AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 4 No. 1. CD mell.
mtmt:2841982
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308
LEADER 01032nab a2200229 i 4500
001 publ20308
005 20210127105423.0
008 210127s2009 hu o 0|| zxx d
022 |a 1788-5345 
024 7 |a 2841982  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Bara Tamásné Herczegh Ottilia 
245 1 0 |a Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bara Tamásné Herczegh Ottilia 
260 |c 2009 
300 |a Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4. 
490 0 |a AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE  |v 4 No. 1. CD mell. 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
700 0 1 |a Török Gabriella  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/1/15BaraOttilia.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/7/2841982_cd_bor%C3%ADt%C3%B3.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/8/2841982_c%C3%ADmlap.pdf  |z Dokumentum-elérés