|
|
|
|
LEADER |
01032nab a2200229 i 4500 |
001 |
publ20308 |
005 |
20210127105423.0 |
008 |
210127s2009 hu o 0|| zxx d |
022 |
|
|
|a 1788-5345
|
024 |
7 |
|
|a 2841982
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
2 |
|
|a Bara Tamásné Herczegh Ottilia
|
245 |
1 |
0 |
|a Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Bara Tamásné Herczegh Ottilia
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.
|
490 |
0 |
|
|a AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE
|v 4 No. 1. CD mell.
|
700 |
0 |
1 |
|a Csanádi József
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Török Gabriella
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/1/15BaraOttilia.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/7/2841982_cd_bor%C3%ADt%C3%B3.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308/8/2841982_c%C3%ADmlap.pdf
|z Dokumentum-elérés
|