Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bara Tamásné Herczegh Ottilia Csanádi József Török Gabriella |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE
4 No. 1. CD mell. |
mtmt: | 2841982 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20308 |
Hasonló tételek
-
Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing
Szerző: Bara-Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (2009) -
Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing
Szerző: Bara Tamásné Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (2009) -
The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2008) -
Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary
Szerző: Fenyvessy József, et al.
Megjelent: (2001) -
Somatic cell count of milk from different goat breeds
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2015)