In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kimani Bernard Gitura
Kerekes Erika Beáta
Szebenyi Csilla
Krisch Judit
Vágvölgyi Csaba
Papp Tamás
Takó Miklós
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2021
Sorozat:FOODS 10 No. 7
doi:10.3390/foods10071652

mtmt:32106232
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21917
LEADER 00952nab a2200265 i 4500
001 publ21917
005 20210719112712.0
008 210719s2021 hu o 0|| zxx d
022 |a 2304-8158 
024 7 |a 10.3390/foods10071652  |2 doi 
024 7 |a 32106232  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kimani Bernard Gitura 
245 1 3 |a In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kimani Bernard Gitura 
260 |c 2021 
300 |a Terjedelem: 14-Azonosító: 1652 
490 0 |a FOODS  |v 10 No. 7 
700 0 1 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 1 |a Szebenyi Csilla  |e aut 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Papp Tamás  |e aut 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21917/1/Kimanietal_Foods_2021.pdf  |z Dokumentum-elérés