Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mihalkó József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022
Sorozat:KONZERVÚJSÁG 2022 No. 1-4
Tárgyszavak:
mtmt:33398901
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25865
LEADER 00686nab a2200193 i 4500
001 publ25865
005 20221221154955.0
008 221221s2022 hu o 0|| Magyar d
022 |a 0866-5125 
024 7 |a 33398901  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Magyar 
100 1 |a Mihalkó József 
245 1 0 |a Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Mihalkó József 
260 |c 2022 
300 |a 5-13 
490 0 |a KONZERVÚJSÁG  |v 2022 No. 1-4 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25865/1/Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf  |z Dokumentum-elérés