|
|
|
|
LEADER |
00686nab a2200193 i 4500 |
001 |
publ25865 |
005 |
20221221154955.0 |
008 |
221221s2022 hu o 0|| Magyar d |
022 |
|
|
|a 0866-5125
|
024 |
7 |
|
|a 33398901
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a Magyar
|
100 |
1 |
|
|a Mihalkó József
|
245 |
1 |
0 |
|a Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Mihalkó József
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 5-13
|
490 |
0 |
|
|a KONZERVÚJSÁG
|v 2022 No. 1-4
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25865/1/Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf
|z Dokumentum-elérés
|