Inhibition of deoxyhypusine synthase by GC7 induces the modification of fruit setting and polyamine catabolism in tomato plants exposed to salt stress
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szepesi Ágnes Sípos Lilla Szőllősi Réka Pálfi Péter Bakacsy László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | International Journal of Functional Nutrition
5 No. 1 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.3892/ijfn.2024.40 |
mtmt: | 35619849 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/35807 |
Hasonló tételek
-
Application of GC7 to reduce hypusination via inhibiting deoxyhypusine synthase in Arabidopsis thaliana seedlings exposed salt stress
Szerző: Szepesi Ágnes, et al.
Megjelent: (2023) -
In vivo inhibition of polyamine oxidase by a spermine analogue, MDL-72527, in tomato exposed to sublethal and lethal salt stress
Szerző: Takács Zoltán, et al.
Megjelent: (2017) -
Inhibiting Copper Amine Oxidase Using L-Aminoguanidine Induces Cultivar and Age-Dependent Alterations of Polyamine Catabolism in Tomato Seedlings
Szerző: Szepesi Ágnes, et al.
Megjelent: (2022) -
The role of ethylene signalling in the regulation of salt stress response in mature tomato fruits Metabolism of antioxidants and polyamines /
Szerző: Takács Zoltán, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparison of polyamine metabolism in tomato plants exposed to different concentrations of salicylic acid under light or dark conditions
Szerző: Takács Zoltán, et al.
Megjelent: (2016)