Poláros célkomponensek meghatározása HILIC-MS módszerek az élelmiszer-analitikában /
A hidrofil kölcsönhatási folyadékkromatográfia (Hydrophilic Interaction Liquid Chromatography, HILIC) az elmúlt években a folyadékkromatográfiás technika egyik legdinamikusabban fejlődő ága lett. Tömegspektrometrometriás elven működő detektorokkal összekapcsolva a HILIC-MS rendszerek lehetővé teszik...
Elmentve itt :
Szerző: | Tölgyesi Ádám |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2020
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
66 No. 3 |
Kulcsszavak: | Tömegspektrometria, Élelmiszerkémia - módszer, Analitikai kémia - élelmiszeripar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79371 |
Hasonló tételek
-
Determination of polar target components HILIC-MS methods in food analysis /
Szerző: Tölgyesi Ádám
Megjelent: (2020) -
Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában
Szerző: Boros Ilona
Megjelent: (1981) -
Egy LC-MS/MS alapú élelmiszer-vizsgálati módszer nemzetközi szabványosítása egységesen elfogadott vizsgálati eljárás kidolgozása Alternaria toxinokra /
Szerző: Tölgyesi Ádám
Megjelent: (2022) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában
Szerző: Szabó András, et al.
Megjelent: (1977) -
Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában
Szerző: Maly Karl
Megjelent: (1988)