Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fehér Tiborné Vajda Ödön |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81230 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1965) -
Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962) -
Élelmiszerek minősége 1966-ban a hatósági élelmiszerellenőrzés új feladatai /
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1967) -
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969) -
Az élelmiszerek minősége a fővárosban 1971-ben
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1972)