|
|
|
|
| LEADER |
01098naa a2200217 i 4500 |
| 001 |
acta84324 |
| 005 |
20240326102245.0 |
| 008 |
240326s2017 hu o 1|| eng d |
| 020 |
|
|
|a 978-963-306-530-3
|
| 040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
| 041 |
|
|
|a eng
|
| 100 |
1 |
|
|a Pallás Edit
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Composition of grape varieties of the plantation areas and guest nights in commercial accommodation establishments in wine region
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [abstract] /
|c Pallás Edit
|
| 260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 67
|
| 490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|v 15
|
| 650 |
|
4 |
|a Társadalomtudományok
|
| 650 |
|
4 |
|a Társadalom- és gazdaságföldrajz
|
| 695 |
|
|
|a Turizmus és idegenforgalom - előadáskivonat, Borvidék - Magyarország - előadáskivonat, Szőlőfajták - előadáskivonat
|
| 711 |
|
|
|a 15th Wellmann International Scientific Conference
|c Hódmezővásárhely
|d 2017. május 3.
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84324/1/wellmann_abstracts_2017_067.pdf
|z Dokumentum-elérés
|