Duckweeds sustainable novel foods : [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szepesi-Bencsik Dóra Lőrincz Ádám Trenyik Eszter P. Szabó Balázs |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - békalencse - fenntarthatóság - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85082 |
Hasonló tételek
-
Examination of consumer attitudes regarding the consumption of novel foods, especially duckweeds [abstract] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra
Megjelent: (2023) -
Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások [absztrakt] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2023) -
Békalencsefélék, új élelmiszerek az európai palettán [absztrakt] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2025) -
Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2022) -
Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata [absztrakt] /
Szerző: Lőrincz Ádám, et al.
Megjelent: (2023)